Tre forskellige måder at indtage cannabis olie på

Hvis du jævnligt indtager cannabis olie, har du måske undret dig over, om den måde du har valgt, er den bedste. Det betyder ikke nødvendigvis, om det er den mest effektive, men om det er den, der passer bedst til dit liv. Det kan for eksempel være i forhold til, at du skal kunne indtage det nemt og diskret, når du er på arbejde. Hvis du har børn, må olien også gerne være nem at tage, så du ikke behøver at bruge for meget tid på det, men kan koncentrere dig om dine børn.

1. Cannabis olie som krystaller

Der er to måder at indtage cannabis olie som krystaller på. Du kan vælge at dampe krystallerne og så inhalere dampen eller vælge at lade krystallerne opløse sig under din tunge. Dampen gør, at du meget hurtigt får de gavnlige effekter af cannabis olien. Den bliver dermed meget hurtigt optaget i din krop. Det er dog svært at stå på arbejdet og inhalere damp. Der kan det være smartere at have nogle krystaller, som du kan lægge under tungen. Det gør, at de hurtigt bliver opløst, og at du kan få glæden af dem.

2. Tyggegummi med cannabis olie

Hvis du er på arbejde og har brug for at indtage cannabis olie, kan den mest diskrete måde at gøre det på, være ved at tage et tyggegummi med olien i. Det er med til at gøre, at olien hurtigt bliver optaget i din krop. Hvis du for eksempel sidder til et møde på dit arbejde eller sidder i bussen, vil det virke mærkeligt at hive en lille dåse krystaller frem og tage et par stykker. Der vil det være langt mere diskret at tage et stykke tyggegummi. Det er der faktisk slet ikke nogen, der vil studse over. Lige meget hvilken måde du foretrækker at indtage cannabis olie på, er det derfor altid en god ide, at du har noget tyggegummi med i lommen. På den måde kan du altid tage et stykke, når du får brug for det.

3. Cannabis olie ekstrakt

Cannabis olie ekstrakt er en tyktflydende form for pasta, der minder lidt om tandpasta. Den kommer i en praktisk tube, som den er nem at trykke ud af. Det gør, at du nemt kan placere ekstraktet under tungen, når du får brug for at få noget cannabis olie. Olien bliver hurtigt optaget i kroppen på den måde, og det er derfor en løsning, som mange vælger. Olien virker i mellem seks til ti timer, når du indtager den på denne måde. Det varierer fra person til person. Ekstraktet smager lidt stærkt, og det tager noget tid at vænne sig til smagen for de fleste. Mange får lyst til at skylle ekstraktet ned med vand, men du bør vente i hvert fald et par minutter, inden du gør det. Ellers skyller du nemlig ekstraktet ned i maven, og så tager det længere tid for det at blive optaget. Det skal jo hele vejen gennem dit fordøjelsessystem først.

Kilde: https://cbd24.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *