Prøv lykken med Wild Run Online spilleautomat

Wild Run Online er en ny spilleautomat, der første gang så dagens lys i 2017, produceret af NYX, der er kendte for deres sjove og kreative designs af online spilleautomater. Med denne online spilleautomat får man let timevis af underholdning uanset hvor man er i verden, så længe man blot har en internetforbindelse. Er man ny kunde på LeoVegas kan man ved oprettelse få en bonus som kan bruges direkte i Wild Run Online spilleautomat, som har en fin udbetalingsprocent på ikke mindre end 96,19 %, hvilket har gjort mange spillere utroligt lykkelige.

Som med alle andre spilleautomater er der naturligvis nogle regler og guidelines man kan følge for at sikre sig en bedre plads i kampen om gevinsten. Som med mange andre spilleautomater skal man med Wild Run Online spilleautomat få tre ens symboler på en række for at inkassere en gevinst. I denne spilleautomat kan man dog være heldig at få Wild symbolet på en spillelinje, hvilket erstatter alle automatens ni symboler og derved ofte er med til at sikre en gevinst. Det er dog kun den største gevinstkombination, på en spillelinje, der giver gevinst, derfor kun en gevinst pr. spin.

Spil på flere linjer på Wild Run Online spilleautomaten og forøg chancerne

Med denne spilleautomat kan man selv styre, hvor meget man vil satse pr. spil og hvor store chancer man vil have for at vinde de store jackpots. Desto højere møntværdi man har på knapperne og desto flere linjer man spiller på – jo højere er chancen for at vinde de store præmier som er trækningsplasteret for langt de fleste bruger af Wild Run Online spilleautomaten, der på ganske kort tid er blevet en af landets mest populære. Med denne online spilleautomat kan man vinde på 243 måder i alt, hvilket lægger bunden for en af de mest succesfulde spilleautomater online. Andre spilleautomater har løbende forskellige jackpots man kan vinde, hvilket gør at man i uheldige situationer kan vinde jackpotten, men så sande at denne ikke er særlig høj. Med Wild Run Online spilleautomaten bestemmer symbolerne taksten for ens gevinst.

Hold styr på knapperne med din Wild Run Online spilleautomat

I forbindelse med denne spilleautomat har skaberne bag, nemlig NYX, gjort det muligt selv at til-, og fravælge nogle ting omkring beløbet, der spiller om, samt linjegevinsterne. Derfor er der en del knapper man lige skal lære at holde styr på inden man for alvor kan komme rigtig i gang. Med møntsatsen kan man satse alt lige fra 0,1 kr. – 250 kr. pr. mønt, der bruges i spillet. Der findes ligeledes i Wild Run Online spilleautomaten en knap til at justere lydstyrken, så man efter mange timers online spil ikke forlader sin computer med temasangen på hjernen. Derudover findes der også i spillet en knap, der sender én direkte videre til info og spilleregler vedrørende Wild Run Online spilleautomat, der kan være funktionelle for begyndere at læse grundigt igennem inden man for alvor begynder at satse meget store beløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *