En tømrer kan også tage til andre lande

Ligesom mange skoleklasser gør det kan man også selv hvis man er i et erhverv lave en slags udveksling med andre lande, for eksempel som tømrer.

Find en udvekslingsarbejdsplads og prøv at være tømrer i et andet land

Når man bliver uddannet i et land som dette og for eksempel har brugt alt sin studietid og sin arbejdstid i en by som Fredericia mens man læste til tømrer, så kan man godt nogen gange tro, at virkeligheden i hele verden er som den er i netop den by som man er vant til. Men dette kunne ikke være længere fra sandheden for faktisk hænger det sådan sammen, at alle fag, her inklusiv tømrer faget i alle lande er meget forskelligt og forholdene og rettighederne og omstændighederne er så anderledes. For slet ikke at tale om materialerne, som er meget forskellige. Men dette tænker man ikke nødvendigvis helt vildt meget over hvis man står som tømrer i Middelfart og er vant til at gøre tingene på én måde. Men ligesom det gælder, at det faktisk heller ikke er sådan, at det kun er her i landet, at man spiser kogte kartofler og stegt flæsk og flæskesvær så er det på samme måder i andre lande, at de måske går rundt og tror, at hele verden er som den netop er der hvor de bor. Men hvis en tømrer fra et andet land pludseligt skulle slå folder forbi landet i en by som Fredericia så ville vedkommende på samme måde kunne erkende, at også dette er meget forskelligt i forskellige lande. For både maden og hele den grundlæggende kultur er simpelthen så forskelligt, at det af og til slet ikke er til at sammenligne.

En tømrer tager til en anden verdensdel og bor der i et par måneder

Hvis man er typen, der elsker at rejse og bare ikke kan få nok af at forlade Middelfart et par måneder om året så kan man tage til et andet sted i verden og opleve hvordan det er at bo der. Man kan for eksempel tage øst på, hvor både kultur og arbejde er meget forskelligt end fra her i landet. Dette gælder i høj grad også for tømrer faget, som er meget anderledes i hele verden. Noget som man vil finde ud af er, at materialerne som man bruger i dette land er meget forskelligt. Det kan være, at man er i et væsentligt fattigere sted end de trykke rammer i Fredericia og det vil også komme til udtryk i forholdene som disse arbejdere lever under. Man vil hurtigt finde ud af, at det at være tømrer et sådan sted adskiller sig meget fra at være tømrer derhjemme. Det kan endda være, at de slet ikke har adgang til murstenshuse, som man naturligvis, er vant til at have derhjemme. Det kan være, at de bygger deres huse af bølgealuminium, hvilket du synes er lidt mærkeligt, da du jo er vant til en helt anden verden og virkelighed.

Find en tømrer:  http://www.lkn-byg.dk/toemrer-odense-og-toemrer-fyn.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *